NovaSites ® helpdesk.

Login gegevens kwijt? Technische ondersteuning nodig?  
De NovaSites ™ helpdesk staat voor u klaar. Belt u tijdens kantooruren met: 076-5040522
Mailen kan natuurlijk ook.

Wat is NovaSites

Met NovaSites heeft u een betaalbare nieuwe website met een professionele uitstraling. Door middel van ons CMS is de website inhoud op eenvoudige wijze door uzelf te beheren. De website ziet er op mobiele apparaten super uit en voldoet daarbij aan alle technische eisen om ook nog eens goed vindbaar te zijn bij Google en andere zoekmachines.

Een nieuwe professionele website laten bouwen kan een kostbare aangelegenheid zijn, vooral als u hierbij kiest voor het complete pakket aan moderne functionaliteiten én een samenwerking met een partij welke u met een professionele helpdesk de gewenste ondersteuning kan bieden op de momenten dat het u uitkomt.

Met ons product NovaSites willen wij bewijzen dat het goed mogelijk is een betaalbare professionele website te bieden die aan alle hedendaagse eisen en wensen voldoet. Waarbij u niet alleen gedurende de ontwikkel fase en eerste weken na lancering ten alle tijden professionele begeleiding heeft, maar u ook in de jaren daarna gebruik kan blijven maken van onze professionele telefonische helpdesk op de momenten dat u op wat voor manier dan ook ondersteuning nodig heeft.

Hoe het werkt.
Een nieuwe website laten maken met een professionele uitstraling, inclusief mobiele website? Eenvoudig te beheren én goed vindbaar? Al vanaf €.69,50 p/maand met NovaSites!
Voorbeelden.
U heeft veel zorg besteed aan het imago van uw bedrijf. En voor iedere communicatie eist u kwaliteit. NovaSites™ is naad- loos aan te passen aan uw eisen.
Top aanbieding.
Zelf de inhoud van uw website beheren is vanaf nu extra aantrekkelijk. Vanaf €69,50 per maand bent u zo flexibel als u zelf wilt!